Finalitzen els treballs de la Brigada Jove 2014

20141106 131604Els mesos d’octubre i novembre s’ha dut a terme la tercera edició de la Brigada Jove de Celrà. La Brigada Jove és un projecte de l’Àrea de Joventut que té per objectiu oferir un primer contacte amb el món laboral als joves celranencs d’entre 16 i 24 anys.

Enguany, l’Ajuntament de Celrà va contractar 10 joves del poble perquè adquirissin la seva primera experiència laboral i prenguessin consciència de la importància del treball.

La Brigada Jove es va organitzar en un torn de matí, que treballava amb la Brigada Municipal, i un torn de tarda, que treballava amb el Porta a Porta, per facilitar als joves que estudien l’oportunitat de formar-ne part, i alhora, diversificar les tasques que aquests han dut a terme.


Entre les actuacions que han fet, podem destacar la recollida de 535 quilograms de residus que es trobaven en els espais públics del poble. També han dut a terme tasques de neteja dels escocells i la poda i el desbrossament dels arbres de la torre Desvern, de la plaça de l’Ateneu, de les piscines, de Can Ponac i de la riera de la Doma, entre d’altres.

Des de l'Àrea de Joventut, ens mostrem satisfets per la feina feta i continuarem treballant per la millora de l’ocupació del jovent del poble.