La recompensa del Reactiva't

IMG 20160620 114128Des del mes de gener, al Local Jove de Celrà s’ha dut a terme els tallers de fusteria «Reactiva’t» de la mà del Consorci de Benestar Social del Gironès.

Aquesta formació sobre fusteria s’ha realitzat amb una desena de joves que han après a utilitzar les eines i els conceptes bàsics de la fusteria per crear i construir mobiliaris útils per a entitats, escoles i espais públics.

Entre els treballs realitzats destaquem els jocs gegants que s’utilitzaran al casal d’estiu de l’Esplai de Celrà, els bancs i taules pel Casal Popular de Joves «el Moll», la realització d’una icona pel dia de la Dona Treballadora i unes vinyetes pel Dia de Sant Jordi i la realització de caixes-niu per a diferents espècies d’ocells.

El taller «Reactiva’t» ha servit per donar valors a l’ofici de fusteria i al treball manual, i alhora ha potenciat competències i habilitats al jovent participant com la col·laboració i el treball en equip, la creativitat, la presa de decisions i la solució a problemes i l’autoestima. A la imatge podeu veure com a les caixes-niu hi ha criat mallerengues emplomallades.