Formació i ocupació de la mà de Quetzal

wooden board 1337265 640L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Celrà ha posat en marxa el projecte Quetzal, que es durà a terme entre els mesos d’abril i juny de 2017.

El prematur abandonament dels estudis, la manca de recursos formatius que engresquin algunes persones joves, les dificultats d’incorporar-se al mercat laboral i la manca de formacions de caràcter flexible i amb un major acompanyament al col·lectiu juvenil, fa plantejar a l’Àrea de Joventut un nou projecte d’ocupació per donar resposta a unes necessitats específiques d’un determinat grup de jovent celranenc.

El Projecte Quetzal, vol donar una oportunitat laboral a 3 joves del municipi durant 3 mesos i alhora facilitar espais on es treballin les habilitats per la vida a través de tallers grupals i tutories individuals.

Aquest projecte, innovador per la seva forma, busca ser un espai d’acompanyament, recolzament i reconeixement del valor que té el jovent en el territori. S’aprofita aquesta oportunitat perquè els joves entrin en contacte amb el món laboral i prenguin consciència dels requisits necessaris del món del treball i agafin experiència.

En aquest context l’Àrea de Joventut considera que és fonamental apostar per donar una primera formació i experiència per al futur laboral dels joves.

El projecte Quetzal s’ha engegat el 4 d’abril amb el suport de la col•laboració de la Fundació Ser.Gi.