Treball i ocupació

 OFERTES DE TREBALL VIGENTS:

 

1.Dinamitzador/a pel Punt de Voluntariat a Salt. Es busca una persona que sigui la responsable de dissenyar i posar en marxa un Punt de Voluntariat a Salt per a promoure i donar suport al voluntariat de les diferents entitats de Salt. 

 

2. Cuidador/a per a llar de residència. Cuidador/a per a treballar a la Llar residència de persones amb discapacitat situada a Sta. Coloma de Farners en torn de cap de setmana. Horari: dilluns de 10 a 12; dissabtes i diumenges de 9:30 a 22h; nits del dilluns de 22 a 9h. Funcions: tasques educatives complementàries i de suport a l´educador/a en llar residència.

 

3. Aux. tècnic educatiu per a treballar a la residència de persones amb discapacitat i trastorns de conduncta situada a Llorà. Funcions: intervenir com a agent educatiu a nivell individual, grupal i/o comunitari, dur a terme tallers, accions educatives,etc. Plaça vacant de llarga durada. Horari: dimarts de 10 a 14 i de 22a 9; dimecres de 22 a 8:30; dissabte de 21;45 a 10:15h.

 

4. Infermer/a o fisioterapeuta amb el certificat de valorador/a de persones de la llei de dependència i experiència realitzant valoracions a domicili de les persones en situació de dependència. La zona de treball és Girona i rodalies. Jornada de 8 a 15h. Contracte de 3 mesos. Imprescindible carnet de conduir i vehicle propi.

 

5. Dinamitzador/a per realitzar formació a Famílies pel programa Créixer en Familia de la Secretaria de Família.

 

6. Borsa de Trebal de l'Ajuntament de Celrà