Posem en marxa la Brigada Jove 2013

1489300 779534472073443 1781170741 nL`àrea de joventut de l’Ajuntament de Celrà ha posat en marxa la Brigada Jove 2013 que es durà a terme entre els mesos de novembre i desembre de 2013.
El prematur abandonament dels estudis, l’elevat atur juvenil i la dificultat de trobar una primera oportunitat laboral detectat entre el jovent de Celrà, ha portat a l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Celrà a posar en marxa, per segon any consecutiu, el projecte de la Brigada Jove.
 
Aquesta brigada pretén dotar als més joves d’una primera oportunitat laboral, doncs són aquests els més desafavorits a l’hora d’aconseguir una primera oportunitat de treball. En aquest context l’Àrea de Joventut considera que és fonamental apostar per donar una primera formació i experiència pel futur laboral dels joves. 
La Brigada Jove està formada per 7 joves que treballen 4 hores al dia amb la brigada municipal. Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Celrà, pretén donar suport a un col•lectiu que estadísticament té més dificultats per inserir-se en el mercat laboral. S’aprofita aquesta oportunitat per què els joves entrin en contacte amb el món laboral i prenguin consciència i experiència dels requisits necessaris del món del treball.
Entre les primeres feines que està duent a terme la Brigada Jove cal destacar la neteja dels parcs infantils i espais públics i la poda i el desbrossament de l’entorn de Celrà.