Nou servei d'Orientació i Assessorament sobre Drogues

cartell sodL'Ajuntament de Celrà i el Consorci de Benestar Social del Gironès-Salt, posen en marxa un servei d'Orientació i Assessorament sobre Drogues (SOD), amb l'objectiu de donar resposta a les demandes de famílies, joves i professionals de l'àmbit social, sanitari i educatiu.

Es tracta, doncs, d’un servei que intentarà atendre, orientar i assessorar, de manera confidencial i gratuïta, sobre qüestions relacionades amb l’alcohol i altres drogues i els problemes associats al seu consum.

 

Podran ser motius de consulta per aquest servei: informació sobre efectes i conseqüències del consum de drogues, orientació en casos de dificultats o problemes relacionats amb el seu ús o abús, assessorament en problemes de maltractament o violència familiars relacionats amb el consum d’alcohol o altres drogues, o informació sobre recursos assistencials, entre d'altres.

El SOD es prestarà a les dependències de l'ajuntament l'últim dimarts de cada mes de 16 a 19 h.

Per poder accedir a aquest recurs caldrà demanar cita prèvia trucant al telèfon 972201962 o també mitjançant el correu electrònic:sod@girones.cat